Informatie

Werkwijze

Een coachingstraject begint met een intake- of kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we welke vraag u heeft, of het van beide kanten ‘klikt’ en wat u van het coachtraject kunt verwachten. Een traject bestaat uit 3 tot 6 gesprekken, inclusief het kennismakingsgesprek. Deze gesprekken duren gemiddeld 1½ uur. Aan het eind van ieder gesprek komt er een korte evaluatie en wordt samen gekeken naar eventuele vervolgstappen.

Kosten

Coaching is een investering in jezelf. Wat is het voor jou waard? Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Wanneer van beide kanten wordt besloten om het coachtraject te vervolgen, wordt in overleg de prijs vastgesteld.

Algemene Voorwaarden

De volgende algemene voorwaarden op de coaching zijn van toepassing. Tevens werk ik volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (www.nobco.nl).

Locatie

Voor de gesprekken zijn verschillende locaties mogelijk in de omgeving van Assen. Tevens kunnen de gesprekken plaatsvinden op locatie of in mijn praktijkruimte aan de Floralaan 5 in Bovensmilde.

Contact

Mocht je meer informatie willen over een coachtraject of een afspraak willen maken, neem dan contact op. Dit kan voor Paszie-Coaching op 06-55266660 of per email op wimvandorland@paszie.nl