Sjoukje Strijker

PASZIE is een samenwerking van Wim van Dorland en Sjoukje Strijker. Wij hebben beiden een passie voor het coachen. Ik stel me graag aan u voor.

Al ruim 20 jaar geef ik muziekles aan kinderen, altijd werd ik weer geboeid door de vraag, wat zit er achter een bepaald gedrag van een kind of waarom reageert een kind op die manier. Door de studie kindercoach heb ik handvaten aangereikt gekregen, waarmee ik kinderen die het even moeilijk hebben een stukje verder kan helpen .

Voor mij als kindercoach is respect voor iedereen erg belangrijk. Iedereen is goed zoals hij is. Ik hou van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een sociaal mens en interactie met anderen staat bij mij hoog in het vaandel.

Werken met kinderen is mijn grote passie, ik doe dat met enthousiasme, humor, respect, geduld en liefde. Ieder kind heeft vele kwaliteiten en talenten, soms moet je ze even weer opzoeken. Tijdens een kindercoach traject ga ik op zoek naar die kwaliteiten en hulpbronnen die het kind al bezit. We zoeken dan naar een manier om deze in te kunnen zetten tijdens de reis van hulpvraag naar oplossing.