Kindercoaching Zuidlaren

Als ouder wil je graag dat je kind zich lekker voelt en gelukkig is. Jammer genoeg is dat in deze tijd niet vanzelfsprekend. Er wordt veel van kinderen verwacht en het is dan ook niet gek dat kinderen soms het gevoel hebben dat ze het allemaal niet meer aankunnen. Voor een ouder kan het fijn zijn,dat iemand anders met een frisse blik naar hun kind kijkt. Waar je als ouders problemen ziet kan een kindercoach kansen zien. Als kindercoach werk je vanuit een positieve benadering naar een gewenst doel

De coaching is gericht op functionele gedragsverandering: hoe je over jezelf denkt is ook gedrag! Door de manier waarop vastzittende overtuigingen bij een kind worden losgemaakt en vervangen door betere, leert je kind in korte tijd geheel anders over dingen na te denken. Wat het vooral leert, is dat zijn/haar gevoel in alles wat het doet, voorrang verdient! Veel kinderen vinden het in het begin onwennig naar hun gevoel te luisteren. Door mijn aanpak zal dat snel veranderen.

Het mooie aan het coachen van kinderen is dat een kleine stap in de goede richting voldoende is om een proces van grote verandering in te zetten.